Lukko-Tiimin historia:

Lukkosepänliike Lukko-Tiimi Oy perustettiin vuonna 1989 Vantaan Hakunilaan. Lukko-Tiimi on 30 toimintavuoden aikana vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudulla vahvana toimijana ja turvallisuusalan erikoisliikkeenä erikoistuen jälkimarkkinakohteisiin.

Lukko-Tiimi tänään:

Lukko-Tiimi tunnetaan tänä päivänä monipuolisena turvaurakointiliikkeenä. Toiminnan kulmakivinä ovat ABLOY, iLOQ ja YALE lukitukset. Urakoimme vuositasolla mm. kymmeniä kerrostalourakoita ja tuhansia asunnon lukkoja. Lisäksi tuotamme merkittävässä määrässä avainhallintapalveluja asiakkaillemme. Tilauksia kulkee kauttamme vuosittain n. 7000 kpl mikä on iso määrä.

Lukko-Tiimi huomenna:

Lukitusala muuttuu. Perinteisestä lukituksesta ollaan siirtymässä kohti elektronisuutta ja vielä jonain päivänä avaimettomuutta. Pyrimme muutoksia seuraamaan ja olemaan askeleen edellä. Tämä onnistuu kehittämällä henkilökuntaamme ja vielä tärkeämpänä, olemalla aidosti innostuneita asiakkaistamme, heidän arjestaan sekä nähdä mahdollisuuksia kehittää tarvittavia ratkaisuja - tekemällä nämä yhdessä.

Yrityksemme toiminta, laatujärjestelmät, valtuudet:

Toimitamme vuosittain n. 6000 kpl lukko- ja avaintoimitusta asiakkaillemme. Olemme Suomen turvaurakoitsijaliiton jäsenyritys ja yrityksellämme on voimassa olevat ISO 9001, ISO 14001-2008 sekä OHSAS 18001 laatujärjestelmät. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi -palveluun ja Luotettava Kumppani.fi -palveluun. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 1,7M€. Yrityksellämme on ABLOY, iLOQ ja YALE lukkojen valtuudet.