Murto- ja sirpalesuojakalvot, tutummin turvakalvot.

Glassgard Gg 1200 suojaa tehokkaasti ikkunalasia onnettomuuksilta ja ilkivallalta. Se ei ole syyttä vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä tuote.

Tavallinen ikkuna muuttuu murto- tai sirpalesuojalasiksi, kun sen laminoi patentoidulla GlassGard-kalvolla. Murto- ja sirpalesuojakalvot ovat yksi- tai monikerroksisia kirkkaita laminaatteja, joissa on voimakas naarmunsuojaus sekä liimapinta

Miten suojakalvo toimii?

Kalvo voidaan asentaa kaikkien sileiden lasien pinnalle, ja se laminoituu osaksi
ikkunaa noin kuukauden kuluessa. Kalvotettuun lasiin kohdistuva iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle ja heikkenee. Vaikka lasi menisi rikki, GlassGard pitää sen raameissaan ja yhtenä kappaleena.
GlassGard-kalvot eivät vaadi erityishoitoa. Tavanomainen pesuaine riittää puhdistukseen. Vältä kuitenkin teräviä puhdistusvälineitä - ne voivat vahingoittaa kalvon pintaa.


Murtosuojakalvo sitoo lasin yhdeksi elementiksi.

GlassGardilla suojattu lasi

• estää onnettomuuden, ilkivallan tai rajuilman seurauksena särkyvän lasin vaaroilta - tavallisen lasin sirpaleet leviävät laajalle ja aiheuttavat pahimmillaan suurta vahinkoa.
• vaikeuttaa merkittävästi murtovarkaan pääsyä sisätiloihin - yhdessä lasinrikkoilmaisimen kanssa se tekee murtosuojauksesta entistä luotettavamman.

Murtosuojakalvoja saa erinvärisiä ja niihin voidaan yhdistää aurinkosuojakalvoja myös.

Laaja valikoima

Maahantuoja tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman GlassGard-kalvoja. Jälkilaminaatteja saa sekä kirkkaina että värillisinä. Paksuus määräytyy tarpeen mukaan ohuesta yksinkertaisesta laminaatista aina vahvaan monikerroksiseen murtosuojalaminaattiin saakka.
Murto- ja sirpalesuojaan on mahdollista yhdistää myös auringonsuoja tai näkösuoja tai vaikka molemmat.

GLASSGARD on johtava turvakalvojen valmistaja.

Ikkunan suojakalvon asennus ja takuu

GlassGard-kalvot asentaa valtuutettu asennusliike, joka antaa asennukselle kahden vuoden takuun. Sisäpuolelle kiinnitetyllä kalvolla on kymmenen vuoden rajoitettu tehdastakuu ja ulkoasennetuilla kalvoilla on kolmen vuoden takuu.