Nice BAR puomikoneisto

Nice tuotteita

Nice Spin koneisto

PUOMI- ja PORTTIAUTOMATIIKAT

Lukko-Tiimistä saat puomi- ja porttikoneistot vuosien kokemuksella. Edustamme mm. Nice:n tuotteita.
Nice on yksi euroopan johtavia puomi ja porttiautomatiikan valmistajia.

Lisätietoja Nice:n-tuotteista on saatavissa kattavasti maahantuojan sivuilta: www.sicutec.fi

Nice BAR puomikoneistot, uutuus:

Nice BAR puomikoneisto

Kolme eri kokoa: S, M ja L

Puomipituudet jopa 9 metriin asti. Erittäin vahva ja kestävä. Tasapainojousen takuu miljoona avausliikettä. Valittavia varusteita mm. liikennevalot, varoitusvalot, led-nauha puomin alle tai päälle, akkuvarmennus, aurinkokenno. Silmukkavahvistimet ajoneuvosilmukoille sisäänrakennettuna (M ja L). BlueBus-väylä (myös langattomana). Ohjelmointi ja ohjaus mahdollista toteuttaa Nicen Opera -järjestelmällä Bus T4 väylän avulla.

Nice Robus liukuporttikoneistot:

Nicen Robus liukuporttikoneisto

Robus-liukuporttikoneistot ovat ratkaisu useimpiin Suomessa käytettäviin liukuportteihin. Koneistoa suunniteltaessa on huomioitu myös talviolosuhteet; sisäänrakennettu lämpötila-anturi säätelee käyttövoimaa lämpötilan mukaan ja rajakytkimet ovat induktiiviset. Näin saavutetaan tasainen ja varma toimivuus kaikkina vuodenaikoina.

RB600P on tarkoitettu alle 8m porttilehdille painoluokituksella max 600kg. RB1000P on tarkoitettu alle 12m porttilehdille painoluokituksella max 1000kg. Voimansiirto M4 hammaspyörällä, myös 3/4″ ketjuveto mahdollinen.

OMINAISUUDET:

Säädettävät nopeus, käyttövoima, suunnanvaihdon herkkyys, taukoaika, osa-aukko ja huoltoilmoitin. Automaattinen laitteiden tunnistus (BlueBUS ja STOP). BlueBUS-väyläliitäntä lisälaitteiden kytkemisen yksinkertaistamiseksi, turvareunaliitäntä, akkuvarmistusmahdollisuus, 8 viimeisen liikkeen vikaloki, pariporttien automaattinen synkronointi yhdellä johtoparilla ja SM-radiovastaanotinliitäntä. Lisätoimintoja Opera järjestelmän avulla (T4 liitäntä).

Toiminta perustuu 24V tasavirtamoottoriin, jota ohjataan sisäänrakennetulla ohjauskeskuksella. Koneisto kytketään 230Vac sähköverkkoon 3×1,5mm2 syöttöjohdolla.

Nice SPIN nosto-ovikoneistot:

Nice SPIN nosto-ovikoneisto

Spin-koneistot ovat edistyksellisiä autotallikoneistoja. Niiden avulla ovet saadaan toimivaan sulavasti ja todella äänettömästi.

Tyypillisin kokoonpano on Spinbuskit -koneistopaketti, joka sisältää koneiston, 3m hihnavetolaitteiston valmiiksi koottuna sekä kauko-ohjauksen yhdellä muuttuvakoodisella lähettimellä. Koneiston vetovoima on 650N ja se voidaan asentaa max 2,4m korkuiseen ja 4,4m levyiseen lamellinosto-oveen.


Saatavana myös 1000N koneisto ja 4m vetolaitteisto. Näillä voidaan automatisoida max 3,4m korkuinen ja 5,2m levyinen lamellinosto-ovi. (kannattaa tarkistaa soveltuuko Soon-koneisto kohteeseen paremmin)

Lamellinosto-ovien lisäksi Spinbus-koneistoilla on mahdollista automatisoida myös kippiovia. Kippiovien liikeradat vaihtelevat valmistajakohtaisesti ja joissain tapauksissa liikerata ei mahdollista konekäyttöä. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi on olemassa ns. oskilloivaa vetovartta (SPA5), jonka avulla koneiston veto- ja työntöliikkeet saadaan myötäilemään oven normaalia liikerataa.

Muita Nicen tuotteita:

Nice koneisto

Nice koneisto

Nice radioavain

Lukko-Tiimin urakka-kuvia:

Kuvassa Lukko-Tiimin asentama Nice puomiautomatiikka kulunvalvonnalla varustettuna.