ABLOY PROTEC2 CLIQ avainjärjestelmä

ABLOY PROTEC CLIQ -lukitusjärjestelmän avaimissa on kaksi erillistä tunnistekoodia. Lukot avautuvat ainoastaan niillä avaimilla, joissa on oikean mekaanisen avainkoodin lisäksi myös oikea ja voimassa oleva elektroninen tunnuskoodi.

Mekaanisen avainkodin ja elektronisen tunnuskoodin yhdistelmä sallii korkeatasoisen mutta helposti ylläpidettävän lukitus- ja avainturvallisuuden.

Mekaaninen lukitus perustana:

Perustana on mekaaninen ABLOY PROTEC lukitus, jota elektromekaaninen lukitus täydentää. Osassa lukituskohdetta voidaan käyttää pelkästään mekaanisia lukkoja.
Avainhallinta:


ABLOY CLIQ -teknologia tarjoaa täydellisen avainten hallinnan lukituksen vastuuhenkilöille. Kadonneen avaimen kulkuoikeudet voidaan mitätöidä nopeasti ja henkilöiden kulkuoikeuksia voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Avainten käyttöä voidaan myös valvoa. Koska jokainen avain on yksilöllinen, voidaan kukin avain yhdistää aina käyttäjäänsä. Yksilöllisyys lisää joustavuutta muutoksissa ja turvallisuutta käytössä.

Käyttövoimana paristo:

Käyttövoimansa elektromekaanisen lukitusjärjestelmän avain ja lukko saavat avaimen sisällä olevasta paristosta, joten erillisiä virtalähteitä tai kaapelointeja ei tarvita. Avaimen paristo kestää pitkään ja on helposti vaihdettavissa.

Helppokäyttöinen järjestelmä:

ABLOY CLIQ -lukitusjärjestelmä on yhtä helppo asentaa ja käyttää kuin mekaaninenkin lukosto.

Mukautuva järjestelmä:

Myös olemassa oleva mekaaninen lukitus voidaan muuttaa ABLOY PROTEC CLIQ -lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla tarvittavat lukot ja avaimet.

Abloy PROTEC2 CLIQ avaimeen uusia ominaisuuksia:

Tutustu samalla myös Abloyn Exit tuotteisiin.