UUTUUS!

Täysin uusi Yale Doorman L3 älylukko!

Saatavilla nyt Lukko-Tiimistä.

Yale Doorman L3 älylukon tarjoushinta 539 euroa, asennettuna alkaen 699 euroa.

Hinnat sis. Alv. 24%.

Ota yhteyttä tilaus@lukko-tiimi.fi tai Lukko-Tiimin vaihteeseen 0207639450


Yale Doorman L3

Avaa Yale Access App:lla.

Tee kodistasi älykäs. Yale.

Yale älylukon yläosassa sijaitsee lukija joka tunnistaa laitteeseen opetetut tunnistimet.

Yale lukkoa on erittäin helppo käyttää näppäimistöstä.

Yale Doorman älylukon erillinen tunnistin on kaikista helpoin tapa käyttää lukkoa.

Nyt kannattaa hankkia Yale Doorman älylukko Verisuren -laajennuksella!

Saat kauttamme Verisure- modulit ja tukiasemat jolloin pystyt käyttämään ilmaista Verisuren- matkapuhelinsovellusta. Sovelluksen avulla lukko on avattavissa ja suljettavissa etäkäytöllä. Lisäksi voit ohjelmoida lukkoa ja hallinnoida mm. koodeja. Helppoa ja mukavaa! Kysy tarjousta moduleista ja tukiasemista.

Yale Doorman on uusiutunut uuden lukkorungon ja uuden valkoisen värivaihtoehdon myötä!

Pakkauksen sisältämä uusi ABLOY BL907 lukkorunko vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.
Joustavaa valinnan vapautta

Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita usealla eri tavalla - koodilla, kulkutunnisteella, matkapuhelimella tai kaukoavaimella. Valitse Yale Doorman toiminnoista itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto.

Helppoa käyttömukavuutta

Lukon käyttö on helppoa, ja se jopa puhuu. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Valaistun näppäimistön avulla lukkoa on myös helppo käyttää pimeässä. Asennuksen voit hoitaa itse tai me hoidamme asennuksen ja käyttöopastuksen niin halutessasi

Automaattinen lukinta - ja kotisi on turvassa

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste - poistettavissa välittömästi

Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.

Turvallisuus - hälytys murtoyrityksestä

Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Asennamme ja huollamme Yale Doorman älylukot.