Ohessa Lukko-Tiimin toteuttamia turvaurakoita.

Vantaan Energian jätevoimala

Vantaan Energian jätevoimala syyskuussa 2014.

Lukko-Tiimi urakoi Vantaan Energian rakennuttaman jätevoimalan kaikki lukitukset ja heloitukset sekä Abloyn Exit-hätäpoistumistie-tuotteet. Urakka oli kokoluokaltaan merkittävä. Varsin mielenkiintoiseen jätevoimalaan voit tutustua allaolevasta linkistä.http://www.vantaanenergia.fi/fi/TietoaKonsernista/jatevoimalahanke/Sivut/default.aspx

Vantaan Asuntomessualue

Vantaan Asuntomessujen aluekartta

Lukko-Tiimi urakoi useamman messutalon lukitusjärjestelmät ja heloitukset.

Lisätietoa asuntomessuista allaolevasta linkistä.
http://www.asuntomessut.fi/vantaa-2015/vantaan-asuntomessualue

Kauppakeskus Tikkuri Vantaa Tikkurila

Kuvassa kauppakeskus Tikkuri.

Lukko-Tiimi urakoi kauppakeskus Tikkurin lukitusjärjestelmän.
Lisätietoa viihtyisästä kauppakeskus Tikkurista allaolevasta linkistä.
http://www.tikkuri.fi/

UKK, Urho Kekkosen museo Tamminiemi

Urho Kekkosen museon löydät Helsingin Tamminiemestä. Paikka on upea ja Lukko-Tiimi kehottaakin ihmisiä vierailemaan museossa.

Museossa turvaurakoitiin hälytinjärjestelmä, kameravalvonta, kulunvalvonta. Lukko-Tiimi toteutti turvaurakoinnin kunnioittaen rakennuksen arkkitehtuuria ja samalla nykyaikaistaen rakennuksen turvajärjestelmäratkaisut.

Lisätietoa arvokkaan historian omaavasta rakennuksesta
http://www.nba.fi/fi/museot/urho_kekkosen_museo

HSY Ämmässuo

Kuvassa HSY Ämmässuon alue.

Kohteessa on Lukko-Tiimin toimesta asennettu toista kymmentä NICE:n automatisoitua puomikonetta.

Yli 6-metriset puomit aukeavat ja sulkeutuvat automaattisesti. Osa puomikoneista asennettiin vanhan tilalle ja osa puomikoneiden asennuksista on ollut kokonaan uusia. Rajapintoja on tehty HSY:n vaativiin ohjausjärjestelmiin asti. Lukko-Tiimillä on vahva sähköisten ratkaisujen suunnittelu- ja toteutustaito eri laitteiden rajapinnoissa.

NICE:n puomi- ja porttiautomatiikkaa ja muuta varustelua maahantuo SICUTEC OY
http://www.sicutec.fi/

Vantaan korkein talo, As Oy Vantaan Kielotorni

Tyylikäs talo, As Oy Vantaan Kielotorni.

Lukko-Tiimi urakoi yhden Vantaan tyylikkäimmistä taloyhtiökohteista ja samalla korkeimman talon eli As Oy Vantaan Kielotornin. Turvaurakkaan kuului Abloy Sento lukitusjärjestelmä sekä Abloy Optima kulunhallintajärjestelmä.

Abloy Optima kulunhallinta tuo asukkaille sekä turvallisuutta että mukavuutta. Lukko-Tiimi on toteuttanut kymmeniä Optima-järjestelmiä.

Lisätietoa saat Abloyn Optima järjestelmästä allaolevasta linkistä:
Abloy Optima kulunhallintajärjestlmä

Saneerauslukitus: Asuinkerrostalot, As Oy, ASO ja vuokratalokohteet

Lukkoseppämme asentamassa ABLOY:n Sento vaihtolukkojärjestelmää. Lukko-Tiimi hallitsee suunnittelun, projektoinnin ja urakoinnin.

Useammassa sadassa kohteessa on asennettu tuhansia ABLOYN Sento vaihtolukkoja jolla varmistetaan että taloyhtiöiden lukitus täyttää nykypäivän normit niin hätäpoistumisen kuin murtoturvallisuuden suhteen.

Kun taloyhtiösuunnittee lukituksen uusimista, olisi hyvä pyytää suunnitteluvaiheeseen mukaan myös lukkoliike joka omalla osaamisellaan tuo projektin onnistumisen kannalta tärkeitä asioita mukanansa. Ensimmäiseksi lukkoliikkeen tulisi käydä läpi hallituksen/isännöitsijän kanssa taloyhtiön periaatteet kulkemisen suhteen läpi ja tämän jälkeen voidaan siirtyä lukitussuunnitteluun. Kun lukitussuunnittelu on valmis, hanke voidaan kilpailuttaa ja urakoitsijan valinnan jälkeen voidaan lukosto tilata ja asennus aikatauluttaa.

Lukko-Tiimissä on erityisen vahva lukitussuunnitteluosaaminen, kohteita on suunniteltu useita satoja, erinkokoisia As Oy, ASO ja vuokratalokohteita. Suunnittelu ja projektointi on onnistuneen urakan tärkeimpiä kriteerejä.   

Palvelukeskus Foibe

Palvelukeskus Foibe on monipuolinen pääasiassa ikäihmisille tarkoitettu asunto-, palvelu- ja toimintakeskus, jossa erityistä huomiota on kiinnitetty viihtyisään asumiseen ja virikkeelliseen ympäristöön.

Kohteessa urakoitiin uudet ABLOY SENTO lukot, urakka oli mittava. Palvelukeskuksen asukkaiden kulkemista helpottaa ABLOY:n uusi OPTIMA järjestelmä missä avainta tai erillistä tunnistinta näyttämällä oven saa auki. OPTIMA on markkinoille tulon jälkeen ollut hyvin suosittu tuote sekä yrityksien että taloyhtiöiden ja yhteisöjen lukitusratkaisuissa. Lukko-Tiimillä on vahva kokemus OPTIMA tuotteesta, sen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta eri kohteissa.

Palvelukeskus Foibe: http://www.foibe.fi/

ABLOY OPTIMA järjestelmästä lisää tietoa
http://www.abloy.fi/fi/abloy/abloyfi/Ratkaisut/ABLOY-SENTO--OPTIMA-lukitusratkaisu/

Päiväkoti Tonttula / Tomtebo

Päiväkoti Tonttula / Tomtebo on Helsingin Haagassa sijaitseva iso, viihtyisä ja myös yksi harvoista kaksikielisistä päiväkodeista pääkaupunkiseudulla.

Kohteessa urakoitiin peruskorjauksen yhteydessä lukitusjärjestelmä. Avainjärjestelmäksi valittiin ABLOY:n Sento avainjärjestelmä. Sento-avaimessa on markkinoiden pisimpiä mekaanisia patenttisuojia, patenttisuoja on voimassa vuoteen 2026 asti. Lukko-Tiimi toteutti turvaurakoinnin avaimet käteen periaatteella lukitussuunnittelusta asennukseen asti.

Lauttasaaren yhteiskoulu

Lauttasaaren yhteiskoulu

Kohteessa urakoitiin mittavamäärä kulunvalvonta-ovia. Lukko-Tiimi asensi uusiin ja saneerattaviin oviin Abloyn sähköisiä lukkoja kulunvalvontajärjestelmiä.

Kela Kamppi

Kela Kamppi sijaitsee aivan Kampin keskuksen vieressä. Saneeraustöiden jälkeen asiakkaille avautuu viihtyisät tilat asioimiseen Kelassa.

Kohteessa urakoitiin lukituksen ja heloituksen osalta. Henkilökuntaa varten asennettiin sähköllä toimivia koodilukollisia ovia. Saneeraustyöt jatkuvat kohteessa muiden tilojen osalta. 

Erä- ja aseliike Kirkkonummi

Erä- ja aseliike sai ikkunoiden eteen vakuutusyhtiöiden hyväksymät murtosuojarullakalterit. Lukko-Tiimi oli alusta asti mukana projektin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kohteessa tehtiin mittava turvaurakointi lukituksen ja kalteroinnin parissa. Kaikki asennukset ja tuotteet täyttivät vakuutusyhtiöiden vaativimmat kriteerit. 

Espoon tuomiokirkko

Espoon tuomiokirkko sijaitsee Espoon keskuksessa. Kirkko on erittäin komea ja juhlava.

Kohteessa turvaurakoitiin kulunvalvonta-ovia, lukitusjärjestelmiä. Lukko-Tiimi toteutti turvaurakoinnin kunnioittaen rakennuksen arkkitehtuuria.

Lisätietoa Espoon tuomiokirkosta
http://www.espoonseurakunnat.fi/web/asiointi/espoon-tuomiokirkko#