Lukko-Tiimin myymälä

Lisäavaimet ja lukkojen sarjoitukset

Myymälästämme käsin teetät osan avaimista suoraan tai vaihtoehtoisesti ne tilataan lukkovalmistajilta jolloin toimitusaika on muutamia arkipäiviä. Edustamme tunnettuja lukkomerkkejä kuten ABLOY ja iLOQ.

Uudet lukot, avainpesät ja lukitukset

Abloy CY001 avainpesä

Valmistamme verstaallamme uusia lukkoja asiakkaiden malliavaimille tai kokonaan uudelle sarjalle. Toimitusajat samasta päivästä muutamiin arkipäiviin riippuen tilattavien lukkojen määristä ja malleista. Toimitamme myös kaikki yleisimmät ulko-ovien ja sisäovien painikkeet, WC-kilvet jne.

Yale Doorman älylukot

Yale Doorman älylukko

Nouda oma Yale Doorman lukko Lukko-Tiimin myymälästä tai tilaa Yale Doorman älylukko asennettuna. Yale Doorman asennuspalvelu on käytettävissä muutamassa päivässä. Lisää Yale Doorman lukosta sivuiltamme: Yale Doorman älylukko.

Lukkojen ja salpojen korjaukset

Korjaamme vanhoja lukkoja ja avaimia.

Korjaamme parhaamme mukaan asiakkaiden vanhat lukot ja avaimet. Mikäli sinulla on jokin vanha lukko mikä ei toimi, voi siitä ottaa valokuvan ja lähettää myynti@lukko-tiimi.fi osoitteeseen. Kuvan perusteella voimme arvioida voiko lukon korjata / sarjoittaa uudelleen.

Hälytinjärjestelmät.

Kuvassa Jablotron tutka

Myymälästä saat mm. Jablotron hälyttimet jotka voit myös itse asentaa. Palveluumme kuuluu sekä ohjelmointi että asennus. Lisätietoja hälyttimistä löytyy sivuiltamme hälyttimet osiosta.

Lukko-Tiimin myymälä

Lukko-Tiimin myymälä